Tinypic.com gebruiken voor het plaatsen van foto's

Tips, instructies en spelregels
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Tomfish
Site Admin BMW 02 Club NL
Site Admin BMW 02 Club NL
Berichten: 1825
Lid geworden op: 26 september, 2009 20:04
Contacteer:

Tinypic.com gebruiken voor het plaatsen van foto's

Bericht door Tomfish »

Steeds vaker zie ik de melding voorbij komen dat het plaatsen van foto's bij een onderwerp het forum als lastig wordt ervaren. Het plaatsen van foto's met behulp van een bijlage is helaas niet of gedeeltelijk mogelijk. Het technische verhaal hierachter zal ik achterwege laten. Via deze weg bied ik daarom een zeer eenvoudig alternatief aan, namelijk tinypic.com.

1) Surfen
Surf naar de website http://www.tinypic.com. Het venster wat nu naar voren komt zou er als het goed is als onderstaand uit moeten zien.

Afbeelding

2) Uploaden
Met een simpele muisklik kunt u met de knop Browse de juiste foto selecteren. Navigeer naar de juiste map op uw computer en klik (dubbelklik) de foto aan die u op het forum wilt plaatsen. Wilt u een forumvriendelijke foto uploaden, kies dan bij resize voor de optie Message Board (640*480). Rond deze stap af door op de groene knop Upload Now! te klikken.


Afbeelding

3) Bevestigen
Om te bewijzen dat u daadwerkelijk een mens bent, is het de noodzaak een stukje tekst in een afbeelding over te typen. Vul deze tekst in in het daarvoor geschikte invoerveld en klik nogmaals op Upload Now!.


Afbeelding

4) Invoegen
Nadat het uploaden is voltooid is het tijd om de geüploade afbeelding in uw forumbericht te plaatsen. Selecteer de tekst welke onder het kopje IMG Code for Forums & Message Boards staat en kopiëer deze. (rechtermuisknop op de geselecteerde tekst en klik vervolgens op copy/kopiëren). Plak de gekopiëerdetekst vervolgens in het forumbericht en klaar is de forumgebruiker!

Afbeelding

voorbeeld:

Code: Selecteer alles

[IMG]http://i43.tinypic.com/34gmumu.jpg[/IMG]
Afbeelding

Succes!
Onderdeel webte@m BMW 02 Club Nederland
tom@bmw02club.nl
Plaats reactie